Zurich Innovation Championship yeni girişimleri bekliyor

Zurich Insurance Group’un Zürih İnovasyon Şampiyonası (Zurich Innovation Championship) beşinci kez yeni girişimleri bekliyor. 2024’ün kategorileri ticari sigorta, dijital basitleştirme, yaşam ve sağlık ile perakende mülkiyet ve kazalardan oluşurken toplam 10 kazanan seçilecek.

Sektördeki start-up’lara yönelik en büyük açık inovasyon yarışması olarak tanımlanan Zürih İnovasyon Şampiyonası, 2018’deki lansmanından bu yana 8.000’in üzerinde başvuru aldı. Küresel program sonucunda 50’den fazla startup iş birliği devam ediyor.

Grubun baş strateji sorumlusu Paolo Mantero yaptığı açıklamada, “50’den fazla devam eden işbirliğine yol açan ilk dört basımın başarısını temel alan programımız gelişmeye ve etkisini artırmaya devam ediyor. Bu, beni bu yılki edisyon için daha da heyecanlandırıyor ve bunun sonucunda ortaya çıkacak girişimleri göreceğiz.” dedi.

Tüm olgunluk aşamalarındaki start-up’lar ve ölçek büyütmeler, 14 Şubat’a kadar başvurabilecek; küresel turun kazananları Mayıs ayında açıklanacak ve İnovasyon Demo Günü Eylül ayında gerçekleşecek.

Zurich’ten yapılan açıklamada, “Hızlanma aşaması için seçilen girişimlerin her biri, küresel finaller için oluşturulan hipotezin arzu edilirliğini, fizibilitesini ve uygulanabilirliğini doğrulayarak girişimi olgunlaştırmak için 12 haftalık bir programdan geçecek” ifadelerine yer verildi.

Daha fazla ayrıntıyı burada bulabilirsiniz .