Dijital sağlık sigortacılığında Türk Nippon – Affinitybox işbirliği

Türk Nippon Sigorta uçtan uca dijital sağlık sigortacılığı sistemini hayata geçirmek üzere Affinitybox ile anlaştı. Ürün özelinde müşteri odaklı çalışma stratejilerini, hizmet ve müşteri deneyimi alanında da çeşitlendirmek isteyen Türk Nippon Sigorta, sağlık sigortasında yapacağı yeni geliştirmelerle 2024 yılına iddialı hazırlanıyor.

Sağlık sigortaları tarafındaki hedeflerinin her yıl istikrarlı şekilde büyümek olduğunu vurgulayan Türk Nippon Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, “Sağlık sigortaları Şirketimizin önem verdiği branşların başında geliyor. Yeni yılla birlikte bu alanda yapacağımız atılımları hızlandırıyoruz. Bunun ilk adımı olarak Affinitybox ile anlaştık. Sağlık Sigortacılığı alanında uçtan uca dijitalleşmeyi sağlayan Healthbox ürününü şirket sistemimize entegre edeceğiz. Bu ürünün getirdiği otomasyon sayesinde iş gücü kazanımımızın yanı sıra, operasyonel hız, maliyet avantajı ve müşteri memnuniyeti yaratmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Affinitybox Genel Müdürü Burak Gündüz ise, “Sağlık sigortacılığı ekosistemini uçtan uca dijitalleştirmeyi hedefleyen Healthbox ürünümüzün kullanımı ile Türk Nippon Sigorta süreçlerinde otomasyon, maliyet avantajı ve müşteri memnuniyeti yaratmayı hedefliyoruz. Healthbox ürünümüzün yüksek entegrasyon kapasitesi, esnek ürün altyapısı ile yeni ürünleri tasarlayıp pazara sunmanın çok hızlanacağını ve bu çevikliğin sigorta şirketleri için rekabet avantajı yaratacağını düşünüyoruz. Sistemin getirdiği hız ve otomasyon sayesinde oluşan hizmet kalitesi yanında sigorta müşterileri için sunduğumuz mobil servisler ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlıyoruz” dedi.