TSEV eğitimleri farklı başlıklarla 2024’te de hız kesmiyor

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı’nın (TSEV) düzenlediği eğitimler 2024 yılında da hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek eğitimler “Nakliyat Sigortaları ve Poliçeleri”, “Sigorta Sektörünün Bugünü ve Geleceğine Stratejik Bakış” ile “Mesleki Sorumluluk Sigortaları ve Hasar Uygulamaları” başlıklarını taşıyor.

Nakliyat Sigortaları ve Poliçeleri (Yüz yüze)

Nakliyat Sigortaları ve Poliçeleri Eğitimi, Kaptan Murat Işıklı tarafından 22 Ocak tarihinde TSEV’de düzenlenecek olan yüz yüze sınıf eğitimi ile katılımcılara sunulacak. Eğitimde, Nakliyat Sigortaları branşları ve poliçeleriyle ilgili detaylı bilgi edinilmesi hedefleniyor. Temel tanımlamalar ve teminatlar üzerinde durulacak eğitime, sigorta şirketlerinin teknik, hasar, satış ve pazarlama, hukuk bölümleri çalışanları; brokerler, acenteler, banka şubeleri çalışanları; eksperler, hukukçular, arabulucular, bilirkişi ve hakemler için hazırlanmış içerikler bulunuyor. Detaylı bilgi ve kayıt için www.tsev.org.tr adresi ziyaret edilebilir.

Sigorta Sektörünün Bugünü ve Geleceğine Stratejik Bakış (Online)

Sigorta Sektörünün Bugünü ve Geleceğine Stratejik Bakış Eğitimi, Melike Demirel tarafından 29 ve 30 Ocak tarihlerinde online olarak sunulacak. Katılımcılar, sigortacılığa geniş bir perspektiften bakarak dünyada ve Türkiye’deki sigortacılığın geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında bilgi sahibi olacaklar. M. Porter’ın 5 Güç Analizi ve PESTLE Analizi gibi stratejik yöntemlerle sektörün rekabet koşulları ve geleceği değerlendirilecek. Detaylı bilgi ve kayıt için www.tsev.org.tr adresi ziyaret edilebilir.

Mesleki Sorumluluk Sigortaları ve Hasar Uygulamaları (Yüz yüze)

Mesleki Sorumluluk Sigortaları ve Hasar Uygulamaları Eğitimi, Mahmut Saraçoğlu tarafından 5 Şubat tarihinde TSEV’de düzenlenecek olan yüz yüze sınıf eğitimi ile katılımcılara sunulacak. Eğitimde, mesleki sorumluluk sigortasına ilişkin en sık karşılaşılan sorunlardan olan teminat kapsamının ürün sorumluluğu veya üçüncü şahıs sorumluluğu ile karıştırılması ele alınacak. Özellikle hasar işleyişinde rizikonun gerçekleşme tarihi ve tetikleyicilerin kullanımı konusunda katılımcılara bilgi verilecek. Eğitime, sigorta şirketlerinin teknik departmanlarında sorumluluk sigortalarının risk kabulünden sorumlu çalışanları, ürün geliştirme ile pazarlama departmanı çalışanları ve satış ekipleri katılabiliyor. Detaylı bilgi ve kayıt için www.tsev.org.tr adresi ziyaret edilebilir.