Anadolu Sigorta’dan sürdürülebilirlik yolculuğunda yeni adım…

Anadolu Sigorta, devreye aldığı ecordingApp uygulaması ile çalışanlarının iklim krizi ile mücadelesine inovatif bir boyut ekliyor. ecordingApp’e katılan çalışanlar, günlük rutinleri içerisinde doğa dostu görevlerini gerçekleştirerek ecopuan kazanıyor ve o puanları yine uygulama içindeki markette harcayabiliyorlar.

Sigortacılık alanında yürüttüğü tüm faaliyetleri çevresel, sosyal ve yönetimsel olarak bütüncül bir sürdürülebilirlik bakış açısıyla kurgulayan Anadolu Sigorta, ecordingApp uygulamasını hayata geçiriyor. Anadolu Sigorta, günlük hayatta uygulanabilecek çevreye duyarlı faaliyetlerin alışkanlık haline dönüşmesini sağlayan bu uygulama ile şirket çalışanlarının iklim krizine karşı hep beraber mücadele etmesini hedefliyor.

Anadolu Sigorta çalışanları, ecordingApp ile ulaşım, geri dönüşüm, sevimli dostlarımız, sürdürülebilir yaşam ve tasarruf başlıklarını taşıyan beş farklı kategoride, zorluk dereceleri çeşitlilik gösteren 30’dan fazla görevle iklim krizine karşı harekete geçiyor.

Anadolu Sigorta’nın insan kaynakları alanında geliştirdiği “Biz Bize” platformu içerisinde yer alan ecordingApp’e katılan çalışanlar, görevlerini gerçekleştirdiklerinde kazandıkları ecopuan’ları yine uygulama içindeki markette harcayabiliyorlar.

ecordingApp ile sürdürülebilir yaşam alışkanlıkları kazanan Anadolu Sigortalılar, karbon ayak izlerini azaltıp Anadolu Sigorta’nın küresel iklim krizi mücadelesine katkı sağlarken hem kendileri hem dünya için fayda yaratıyorlar.

Yeni devreye aldıkları ecordingApp ile çalışanların gündelik yaşamlarında sürdürülebilirlik bakış açısının daha kolay yer bulduğunu ifade eden Anadolu Sigorta Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Koordinatörü Berna Semiz Ergüntan “ecordingApp sayesinde çalışma arkadaşlarımızın günlük rutinlerinde alabilecekleri önlemler vesilesiyle iklim krizi ile mücadeleyi bir yaşam biçimine dönüştürmeyi hedefledik. Böylelikle bugüne dek yürüttüğümüz faaliyetlerimiz, sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizle sigortacılık alanında sürdürülebilirlik konusunda elde ettiğimiz başarılara bir yenisini ekliyoruz. Hem bireysel hem de kurumsal olarak herkesin katkı sağlaması gereken iklim krizi ile mücadelede, bu vizyona sahip ve çaba gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.