Axa Sigorta’nın yeni ‘Değerler Ortağı’ Altınordu Voleybol

Axa Sigorta yeni bir “Değerler Ortaklığı” anlaşmasına imza atarak Altınordu Voleybol’u değer ortakları arasına dahil etti.

Türkiye’de voleybol sporunun gelişmesine katkı sağlamayı sürdüren Axa Sigorta, Türkiye kadın voleyboluna ve kadın sporuna yönelik yatırımlarına Altınordu Voleybol anlaşması ile devam ediyor.

“Genç sporcularımıza fırsatlar sunmak çok kıymetli”

Axa Sigorta üst düzey yöneticileri ile Altınordu Voleybol yöneticilerinin ve takım kaptanlarının katılımıyla Axa Sigorta Genel Müdürlük binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Axa Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye’yi spor alanında desteklemekten gurur duyduklarını söyleyerek “Genç sporcularımıza fırsatlar sunmak ve onları kızlarımızın rol modelleri haline getirebilmek bizler için çok kıymetli. Bizler inanıyoruz ki gençlerimiz, kendilerine eşit fırsatlar sunulduğu takdirde Türk sporunu ve voleybolunu çok daha ileri bir noktaya taşıyacaklardır. Bugünkü genç kızlarımız ileride başarılı birer kadın sporcu olacaklar. Bu kapsamda Altınordu Voleybol ile gerçekleştirdiğimiz değerler ortaklığı anlaşmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Axa Sigorta’nın desteği bizim için çok anlamlı”

Altınordu Voleybol Şube Başkanı Prof. Dr. Serdar Kaçar ise Axa Sigorta’nın voleybola olan desteğini Türk sporu adına çok değerli bulduklarını belirterek “Ülkemizin kız çocuklarını kendi ayakları üzerinde durabilen özgüvenli bireyler olarak yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda değerler ortağımız olarak yanımızda olmaları bizim için çok anlamlı. Kızlarımız günlerdir heyecanlı. Buraya gelirken heyecanlanmayacağımı sanıyordum ama gelince durum çok farklı oldu. Burada olmaktan, Axa Sigorta’nın değerler ortağımız olmasından gerçekten çok mutluyum. Uzun yıllar sürecek güzel bir ortaklığa imza attığımız için ayrıca gururluyum” diye konuştu.