TSB Yönetimi depremin yıl dönümünü bölgede geçirecek

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Yönetimi ve sektörün üst düzey Yöneticileri 6 Şubat depreminin yıl dönümünü deprem bölgesinde geçirecek. 5 Şubat 2024 Pazartesi günü depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a ve Hatay’da, 6 Şubat 2024 Salı günü ise Adana’da temaslarda bulunacak.

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Yönetimi ve sektörün üst düzey yöneticileri asrın felaketinin birinci yıl dönümünde deprem bölgesine çıkarma yapacak. Sigorta sektörünün temsilcileri Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) organizasyonunda 5 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş ve Hatay’da, 6 Şubat Salı günü de Adana’da bir dizi temaslarda bulunacak.

TSB Başkanı ve Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkan Yardımcısı ve Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, TSB Yönetim Kurulu Üyesi ve AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, Neova Sigorta Genel Müdürü Neslihan Neciboğlu, TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı deprem bölgesinde olacak. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası sigorta sektörünün bugüne kadar olan destekleri ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapacaklar.

İlk ziyaretler 5 Şubat 2024 Pazartesi günü depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a ve ardından Hatay’a yapılacak. Asrın felaketinde büyük acılar yaşanan iki ilimizde iş dünyası hem de sigorta acenteleri ile bir araya gelinecek. Ardından 6 Şubat 2024 Salı günü ise Adana’da, Adana Ticaret Odası ile birlikte düzenlenecek etkinlikte iş dünyası ile bir araya gelinecek.