HDI Sigorta, Hızlı Destek İstasyonu sayısını 7’ye çıkardı

HDI Sigorta, “Dün, Bugün, Yarın Birlikte Varız” mottosu ile düzenlediği toplantıların 12’incisi 26 Şubat’ta Güney Anadolu ve Doğu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren 300’ü aşkın acentesinin katılımıyla Adana’da yer alan Güney Anadolu ve Doğu Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi.

HDI Sigorta, “Dün, Bugün, Yarın Birlikte Varız” mottosu ile 15 ilde gerçekleştirdiği buluşmalar kapsamında Güney Anadolu ve Doğu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren 300’ü aşkın acentesiyle Adana’da bir araya geldi. Toplantı sonrasında Güney Anadolu ve Doğu Bölge Müdürlüğü binası içerisinde hizmet vermeye başlayan Hızlı Destek İstasyonu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışta HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ve HDI Sigorta Hasar ve Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Gündoğdu ile birlikte HDI Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Bay yer aldı.  Hızlı Destek İstasyonu üzerine değerlendirmelerde bulunan HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, “HDI Sigorta olarak Hızlı Destek İstasyonları ile müşterilerimize kaza anında ve sonrasında yürütülen tüm süreçlerde onarım garantisi vererek kusursuz bir hizmet sunuyoruz. Hasar sonrası gerekli ihbarın yapılması ve hasar tespiti, hasar sonucu oluşan maddi yükün karşılanması ve araçlar üzerinde oluşan hasarların onarılması gibi birçok aşama sürücüler için oldukça sıkıntılı ve hasar anında eksiksiz yapılması gereken durumlar. Bu nedenle sigortacılıkta bu süreci kusursuz yönetmek ve müşterileri memnun etmek önem taşıyor. HDI Sigorta olarak istasyonlarımız sayesinde bu süreçlerde müşterilerimize kolaylıklar sunuyoruz” dedi.

HDI Sigorta, Hızlı Destek İstasyonları aracılığı ile kaza anında ve sonrasında yürütülen tüm süreçlerde sigortalılarına kesintisiz destek sağlıyor. İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakalarında yer alan istasyonlarına ek olarak 2022 yılı içerisinde Antalya, Bursa, İzmir ve Ankara istasyonlarını faaliyete geçiren HDI Sigorta, Güney Anadolu ve Doğu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak açılan istasyonu ile birlikte istasyon sayısını 7’ye çıkardı. İstasyonlarla ilgili konuşan HDI Sigorta Hasar ve Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Gündoğdu “Adana’da yer alan HDI Sigorta Güney Anadolu ve Doğu Bölge Müdürlüğü’nde açtığımız istasyonumuzla birlikte ülke çapında 7 istasyona ulaşmış olduk. Yeni istasyonumuzla birlikte  57 şehirde, Hızlı Destek İstasyonlarına bağlı 56 adet, toplamda ise 181 Hızlı Destek Servisi eş zamanlı olarak müşterilerine kesintisiz hizmet sunacağız. Müşterilerimize kesintisiz hizmet sunmak için istasyon sayımızı artırmaya devam edeceğiz. Ayrıca Güney Anadolu ve Doğu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet verecek istasyonumuzda, HDI Sigorta olarak uzun yıllardır istasyon ve servislere özel olarak sunduğumuz ürünümüz HDS Kasko’yu da müşterilerimize sunacağız” dedi. HDS Kasko kapsamında HDI Sigorta müşterileri; araçlarının onarımını Hızlı Destek Servisleri’nde yaptırmak koşuluyla, vale hizmeti, orijinal yedek parça, 2 yıl garanti, hasar süresince sınırsız ikâme araç, ücretsiz checkup ve ilk hasarda hasarsızlık indiriminin korunması gibi pek çok avantaja sahip olabiliyor.

2024’ün ilk ziyaretlerine; 6 Şubat merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya ile başlamıştı. HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan’ın öncülüğünde HDI Sigorta üst yönetim ekibinin katılımıyla Adana’da Güney Anadolu ve Doğu Bölge Müdürlüğü’nde acenteleriyle bir araya gelen şirket gerçekleşen toplantıda ‘birlikte varız’ mesajı verdi. Özel bir segmentasyon veya başarı kriteri olmaksızın tüm acentelerle bir araya gelinen buluşmada HDI Sigorta üst yönetim ekibinin yaptığı sunumlarla 2023 değerlendirmeleri paylaşılırken, 2024 hedefleri de dile getirildi. Toplantılarda sektörün bölgeler bazında gidişatını/nabzını yerinde gözlemleme fırsatı yakalayan HDI Sigorta ekibi, Adana’da yol arkadaşlarının ihtiyaç ve beklentilerini gözeterek talep, istek ve geri bildirimleri de dinledi. Toplantının ardından 2023 yılı sonuçları baz alınarak bölge prim üretim ve bölge karlılık kategorilerinde başarılı acentelere plaket verildi.