AcnTURK Sigorta, bölge toplantılarını tamamladı

AcnTURK Holding bünyesinde faaliyet gösteren AcnTURK Sigorta, 2024 hedefleri doğrultusunda acenteleriyle bir araya geldi. Şirket, Acentelerinin iş birliğine ve gelişimine verdiği önemi vurgulayarak, başarılarını aktardığı il toplantılarını Türkiye’nin yedi bölgesinde gerçekleştirdi.

AcnTURK Sigorta Genel Müdürü Ali Murat Dişci ve Satış Direktörü Meltem Balkanlı’nın katılımıyla 17 ilde gerçekleştirilen toplantılara , 40 ilden  yaklaşık 1500 acente katılım gösterdi. 2023 yılı değerlendirilirken, 2024 hedef ve stratejileri de paylaşıldı. İnovatif ürünlerin tanıtımının yapıldığı toplantılarda, şirketin en yeni ürünü olan ‘Full Konut Sigortası’ detaylı bir şekilde sunuldu ve sektör ihtiyaçlarına yönelik analizler paylaşıldı.

AcnTURK Sigorta Genel Müdür’ü Ali Murat Dişci; ‘’Acenteler bize inanıyor ve bizimle yürümekten mutluluk duyuyor. AcnTURK Sigorta’yı birinci şirket olarak benimseyen acentelerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu, trafik sigortası kesmeden satış yapan bir şirket için büyük başarıdır.’’ sözlerine yer verdi.

Satış Direktörü Meltem Balkanlı ise “Acentelerimizin yanında olmaya ve işlerini kolaylaştıracak çözümler sunmaya, teknik personelin gelişimine ve kazançlarına katkı sağlayacak planlamalar yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan acentelerden  “AcnTURK Sigorta, sigortacılığımızda yeniliği temsil ediyor. Türkiye’de sigortacılığın gelişimine AcnTURK Sigorta’nın katkı yapılabileceğine inanıyor ve güveniyoruz.” şeklinde yorumlar alındı.

2023 yılı şu başlıklar altında özetlendi:

-2000 acente açılışı ve genişleyen acente ağı,

-Bölge müdürlükleri ve il temsilciliği oluşturulmasıyla teknik ve hasar kadrolarının güçlendirilmesi

-2.6 milyar TL üretim hacmi

-Kasko sigortasında sektördeki başarı ve yerleşim

-İhtiyaca yönelik ürün ve şartların geliştirilmesi

-Sektördeki yenilikçi ürünlerin sunulması

-Teknik personele yönelik #AcnTURKTeknikKulüp planlaması aktarıldı.