AgeSA en gözde şirketler arasında sektör lideri

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, üniversite öğrencileri ve genç profesyonellerin oylarıyla belirlenen En Gözde Şirketler listesinde bu yıl da sektör lideri oldu. AgeSA İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, “3 yıldır üst üste listede yer alıyoruz. Bu yıl da listede sektör lideri olarak yer almamız, potansiyel çalışma arkadaşlarımız ve yeni yetenekler için de cazip bir çalışma ortamı sunduğumuzu gösteriyor” dedi.

Türkiye’nin ilk işveren algısı araştırması olan En Gözde Şirketler listesinde, bu yıl da sektör liderliğini kordu. 91.342 üniversite öğrencisi ve 39.553 genç profesyonel katıldığı araştırma, şirket kültüründen öğrencilerin tercih ettikleri iletişim yöntemlerine birçok konuyu ölçümlüyor. 2009 yılından bu yana gerçekleştirilen araştırma; Türkiye’nin En Gözde 100 Şirketi,  Genç Profesyonellerin En Gözde Şirketleri, En Gözde Holdingler ve Genç Profesyonellerin En Gözde Holdingleri olmak üzere 4 farklı konu başlığı ve 18 farklı sektör altında oylanıyor.

Gençlerin oylarıyla En Gözde Şirketler listesinde, sektörde birinci oldukları için gurur duyduklarını söyleyen AgeSA İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, “Sadece müşterilerimize değil çalışma arkadaşlarımıza da en iyi deneyimi yaşatmak, “İyi ki AgeSA’nın bir parçasıyım” dedirtmek için çalışıyoruz. Onlara sadece keyifli bir çalışma ortamı sunmakla kalmıyor, sunduğumuz fırsatlarla ve eğitimlerle yükselebilmelerine, kendilerini geliştirmelerine imkan sağlıyoruz. Çalışan memnuniyet oranımızın yüksekliği de bunu başardığımızı ortaya koyuyor. Listede yine sektör lideri olarak yer almamız potansiyel çalışma arkadaşlarımız, yeni yetenekler için de cazip bir çalışma ortamı sunduğumuzu gösteriyor” dedi.