Koru Sigorta’da iki yeni atama

Koru Sigorta’da mali işlerden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine Ömer Toker getirilirken, yeni Kurumsal İletişim Müdürü ise Andaç Baran oldu.

Koru Sigorta’da yeniden yapılanma kapsamında Mali İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Ömer Toker getirildi. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Muhasebe Bölümü’nden 1995 yılında mezun olan Toker, 2001 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe-Finansman Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Groupama Sigorta ve Güneş Sigorta’da Muhasebe Yöneticiliği görevlerini üstlenen Toker 2017’den beri Koru Sigorta’da Yönetim Kurulu üyesi olarak görev almaktadır. Ömer Toker SMMM Ruhsatı ve İleri Düzey SPK Lisansı sahibi olup iyi derecede İngilizce biliyor.

Koru Sigorta, Kurumsal İletişim Müdürü olarak ise Andaç Baran’ı göreve getirdi. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Andaç Baran, çalışma hayatına 1997 yılında başladı. Beymen, Aksigorta, Peugeot Otomotiv, Bosch gibi firmaların kurumsal iletişim faaliyetlerini yürüten Baran, iyi derecede Fransızca ve İngilizce biliyor.