Ahmet Yaşar: “Sigortacılık denildiğinde acentelerimiz ilk akla gelen dağıtım kanalımız”

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Yardımcısı Ahmet Yaşar, 17 bine yakın acentenin sigorta sektörünün ana üretim kaynağı durumunda olduğunu belirterek,  “Acentelerimiz sigorta şirketlerimiz için önemli bir yol arkadaşı” dedi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nda 4 Mayıs 2024 tarihinde , “Sigorta Sektörünün Nabzı Diyarbakır’da Atıyor” programı düzenledi. Türkiye Sigorta Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar programın açılışında konuşma yaptı.

TSB Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar burada yaptığı konuşmada, “Sigortacılık denildiğinde acentelerimiz ilk akla gelen dağıtım kanalımız. 17 bine yakın acentemiz bugün sektörümüzün ana üretim kaynağı durumunda ve sigorta şirketlerimiz için önemli bir yol arkadaşı. Bu yol arkadaşlığında en önem verdiğimiz konu ise birliktelik” diye konuştu.

 

Öte yandan “Sigorta Sektörünün Nabzı Diyarbakır’da Atıyor” programı içinde SEDDK İkinci Başkanı Mehmet Verim , TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı , TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut, TÜSAF Başkanı Adnan Çelik, DASK Genel Sekreteri Mesut Güçlü ve SBM Direktörü Salih Taşyon’un katıldığı panelde sigorta sektörünün bugünü ve geleceği masaya yatırıldı…