Aegon Türkiye’nin adı Viennalife Emeklilik ve Hayat oldu…

Türkiye’de Ray Sigorta’nın da sahibi olduğu Vienna Insurance Group tarafından satın alınan Aegon Hayat ve Emeklilik’in adı Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. olarak değişti.

Konuya ilişkin sosyal medyada yapılan paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

“Faaliyetine 2008 yılından bu yana Aegon markasıyla devam etmiş olan şirketimiz, benzersiz ürünleri ve yenilikçi yaklaşımıyla sektörde birçok ilki hayata geçirmiştir.
Şirketimiz, geçtiğimiz nisan ayında merkezi Viyana’da olan, 200 yıllık geçmişiyle 30 ülkede 50 sigorta şirketi bulunan, 25.000’den fazla çalışanı ile Orta ve Doğu Avrupa’nın lider sigorta grubu “VIENNA INSURANCE GROUP” ailesine katılmıştır.

Yenilikçi ürünler, insan odaklı yaklaşım ve dijital çözümlerle ülkemiz hayat sigortacılığına farklı bir anlayış getiren şirketimiz; 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren ürün ve hizmetlerini Viennalife markası altında sunacaktır.

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. olarak yeni dönemdeki hedefimiz; tüm paydaşlarımızın ihtiyaç, duygu ve düşüncelerini önemseyerek yenilikçi yaklaşımla oluşturulan ürün ve çözümlerle, geleceği koruyan, yaşamın zorlukları karşısında sözünü tutan duruşu ve sağlam mali yapısıyla onları destekleyen, yanlarında güç veren bir yol arkadaşı olduğunu hissettirip, ortak akılla tüm paydaşları kucaklayan bir hayat sigortacısı olma başarımızı daha üst seviyelere çıkartmak olacaktır. Daha önce başladığımız Türkiye’nin önde gelen “InsurTech” şirketlerinden biri olma yolculuğumuzu yeni dönemde, yeni hissedarımız ve yeni markamızla farklı seviyelere taşıyacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.”