Solmaz Altın’dan Prudential’e önemli dokunuş…

Sigorta devi Prudential plc ve teknoloji devi Google Cloud, Asya ve Afrika’daki topluluklar için sağlık ve finansal katılımı artırmayı amaçlayan bir ortaklığa girdi.

Anlaşmaya göre Prudential, dijital yeteneklerini geliştirmek ve sağlık ve varlık platformu olan Pulse’un kullanıcı etkileşimini artırmak için Google Cloud’un veri analizi yeteneklerinden ve altyapısından yararlanacak. Ortaklık ayrıca Google Cloud’a Asya ve Afrika’da lider bir sigorta, sağlık ve tasarruf sağlayıcısıyla işbirliği yapma fırsatı da veriyor.

17 pazarda ve 11 dilde kullanılabilen Pulse uygulaması, kullanıcılara sağlık ihtiyaçlarını daha iyi yönetmelerine yardımcı olmak için sağlık riski değerlendirmesi ve online doktor danışmanlığı gibi hizmetlere ve daha iyi finansal kararlar almalarına yardımcı olacak dijital varlık araçlarına erişim sağlıyor.

Prudential’ın Stratejik İş Grubu’nun Genel Müdürü Solmaz Altın, “Pazarlarımızda insanlar daha uzun yaşıyor, ancak daha sağlıklı ve daha iyi değil. Teknolojiden yararlanarak, sağlıklarına dikkat etmelerini ve finansal geleceklerini planlamalarını kolaylaştırarak insanları daha uzun süre daha iyi yaşamaları için güçlendirmek istiyoruz. Bu stratejik ortaklık sayesinde, Asya ve Afrika’da, özellikle sağlık ve finansal bilgi ve hizmetlere kolayca erişemeyen daha fazla insana ulaşmak amacıyla Pulse platformunu daha akıllı ve etkileşimli hale getirmek için yeni teknoloji çözümlerinden yararlanacağız.” dedi.