Anadolu Hayat Emeklilik, acenteleriyle Çanakkale’de buluştu

Geçtiğimiz yılı başarı ile tamamlayan Anadolu Hayat Emeklilik acenteleri 15-17 Eylül tarihleri arasında Çanakkale’de Şirket yöneticileri ile keyifli bir organizasyonda bir araya geldi. Türkiye’nin 9 farklı şehrinden katılım sağlayan 25 acentenin bir araya geldiği etkinlikte, acentelerin elde ettiği başarılar kutlandı.

Anadolu Hayat Emeklilik, acente kanalı kategori etkinlik programı kapsamında, geçen yılı en üst kategoride tamamlayan acentelerini 15-17 Eylül tarihlerinde Çanakkale’de misafir ettiği verimli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Acenteler, Anadolu Hayat Emeklilik yöneticileri ile keyifli bir organizasyonda bir araya gelerek başarılarını kutladı.

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Murat Atalay ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Altınsoy’un ev sahipliğinde, Çanakkale’de gerçekleşen organizasyonda; ilgili dönemin başarıları kutlanırken aynı zamanda şirket tarafından hayata geçirilen faydalı uygulamalar üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.

Çanakkale’de 25 acentenin katılımıyla 3 gün boyunca gerçekleşen etkinlikte, Cumhuriyetimizin 100. senesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimiz anıldı. Çanakkale Merkez, Aynalı Çarşı, Truva Antik Kenti ve Gelibolu Şehitliği ziyaret edildi. Şehrin derin tarihi ve kültürü deneyimlendi.

“Acentelerimiz ile büyük ve güçlü bir aile olmanın avantajıyla ilerlemeye devam ediyoruz”

Dağıtım kanalları arasında çok önemli bir role sahip acenteleriyle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Murat Atalay, “Şirket olarak, güçlü finansal yapımızı, artan sermayemizi koruma yolunda, acentelerimiz büyük bir katkı sağlamaya devam ediyor. Üstün performans gösteren acentelerimiz örnek çalışmalarıyla, başarı grafiğimizi üst seviyelere taşımamıza yardımcı oluyor. Uzun yıllardır devam eden iş ortaklığımız sayesinde, sürdürülebilir bir sinerji ile müşterilerimize hızlı ve beklentilerini eksiksiz karşılayan çözümler sunabiliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz düzenli buluşmalar, daha fazla fikir alışverişi yapmamıza imkân tanırken, yenilikler konusunda hepimize ilham ve motivasyon kaynağı oluyor. İşlerimizi geliştirmenin, hep birlikte daha iyisini başarmanın nasıl mümkün olabileceği konusunda değerli paylaşımlarda bulunuyoruz. Bu nedenle de güçlü bölge teşkilatlanmamıza destek olan acentelerimizle daha fazla bir arada olacağımız etkinliklerimize devam etmeyi önemsiyoruz. Şirketimizin başarılarında kıymetli katkıları bulunan tüm acentelerimize teşekkürlerimizi sunuyor, önümüzdeki dönem buluşmalarımızda nice başarılarımızı hep birlikte kutlamayı diliyoruz” diye konuştu.