Sigorta iletişim platformu Fuse sahne aldı…

Reasürans pazarı Tremor’un kurucusu Sean Bourgeois ticari sigorta pazarında kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış Fuse adında bir iletişim platformunu başlattı.

Sean Bourgeois, New York merkezli sigorta teknolojisi Fuse’a liderlik ediyor ve ticari sigortacıların tercih ettiği iletişim platformu olarak kendine bir yer açmayı hedefliyor. Web tabanlı platform, perakende, toptan satış ve reasürans brokerlerinin sigortacılar ve reasürörlerle bağlantı kurmasına olanak tanıyarak başvurudan yerleştirmeye kadar geçen süreyi hızlandırıyor.

Fuse platformu, kullanıcıların anlaşmalar ve şirketler arasındaki canlı işlem konuşmalarını oluşturmasına, yönetmesine ve arşivlemesine olanak tanıyor ve birçok ana mesajlaşma hizmetini anımsatan bir görünüm ve hisse sahip; ancak bu sefer özel olarak sigorta sektörü göz önünde bulundurularak tasarlandı.

Fuse, bunun sermaye piyasalarının belirlediği örneği takip ederek ticareti hızlandırmaya ve uyumluluğu artırmaya yardımcı olacak eksik halka olabileceğini umuyor.

Fuse kurucusu ve CEO’su Sean Bourgeois , “Ticari sigorta ve reasürans endüstrisinde ortak bir iletişim katmanı tamamen eksik; bu teknoloji çoğu sermaye piyasasında yaygın ve hayati önem taşıyor” dedi.