Anadolu Hayat Emeklilik, BES’in “En Beğenilen Şirketi” oldu

Anadolu Hayat Emeklilik, Capital Dergisi’nin hazırladığı “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında; bireysel emeklilik sektörünün en beğenilen şirketi oldu.

Anadolu Hayat Emeklilik, Capital Dergisi’nin 24 yıldır geleneksel olarak düzenlediği “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında, “Bireysel Emeklilik” kategorisinin birincisi seçildi. Capital Dergisi öncülüğünde, Deutsche Telekom’un katkıları ve Zenna Araştırma ve Danışmanlık iş birliğiyle hazırlanan araştırmada sektörünün en beğenilen şirketi olma unvanına layık gösterilen Anadolu Hayat Emeklilik, geçtiğimiz yıllarda söz konusu araştırmada kendi sektöründe en beğenilenler arasında yer alırken bu yıl çıtasını bir üst seviyeye taşıyarak zirveye yerleşti.

Anadolu Hayat Emeklilik olarak, sektörünün en beğenilen şirketi ünvanına sahip olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını açıklayan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Murat Atalay, “Şirketimizin finansal performansını her geçen yıl artırmaya devam ederken, marka itibarımızı da güçlendirmek bizim için oldukça önem taşıyor. Global ve ulusal ölçekte aldığımız ödüller, başarılarımızın kıymetli bir tescilini oluşturuyor. Capital Dergisi’nin uzun yıllardır düzenlediği ‘En Beğenilen Şirketler’ listesinde de bireysel emeklilik sektörümüzü temsilen ilk sırada yer almamız, şirketimiz adına güzel bir motivasyon kaynağı. Bizi bu ödüle layık gören tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

İş dünyasının en beğenilen 20 şirketi ile 35 sektörde en beğenilen ilk üç şirketi kapsayan araştırmada; güvenilir şirket olma, finansal sağlamlık, iletişimde şeffaflık, müşteri memnuniyeti, çalışanına değer verme ve kurumsal sosyal sorumluluk gibi birçok kriter incelendi. En beğenilen şirketler, 1.510 yöneticinin katılımıyla online anket yöntemi (CAWI) sonucunda belirlendi.