Auto King ve Groupama, Adana ve Gaziantep’te yedek parça sorunu konuştu

Oto bakım, mekanik ve onarım markası Auto King, Auto King Adana ve Auto King Gaziantep servislerinde Groupama Sigorta ile yedek parça sorunu, sektördeki gelişmeler, yedek parçada artan maliyetler sebebiyle parça kurtarmanın ve onarımın öneminin gittikçe artmasına yönelik anlamlı bir toplantı gerçekleştirdi.

Auto King, hasarlı araçlarda onarım yaparak daha az çevre kirliliği ve daha az maliyet sağlıyor ve ülke ekonomisinde ithalatta yedek parça satın alımlarının önüne geçerek ekonomiye ciddi anlamda katkı sağlıyor. 23 Eylül Gaziantep ve 24 Eylül tarihlerinde Adana’da Auto King servislerinde Groupama Sigorta ile toplantı gerçekleştiren Auto King, parça eksikliği sorunu yaşayabilecek araçları yeniden kullanıma kazandırmanın önemine dikkat çekti. Auto King Kurumsal Satış ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Safiye Kanar, Groupama Sigorta Bölge Müdürleri ve Bölge Acente Temsilcileri’nin bir araya geldiği toplantılarda sektöre dair pek çok önemli konu da gündeme geldi.

Özellikle yedek parça fiyatlarının artması, tedarik zincirlerindeki aksaklıklar ve parça üretimlerinin durması gibi etkenler araç sahiplerini onarıma yönlendiriyor. Auto King, sahip olduğu ‘Değiştirmeden Onarıyoruz’ felsefesi ile araçların orijinalliğini koruyan onarım teknolojilerini kullanarak yedek parça satın alımlarının önüne geçiyor, ithalat oranını büyük ölçüde azaltıyor. Auto King, araçlarda onarım gerçekleştirerek sağladığı katma değer ile ülke ekonomisi ve kişilere büyük fayda kazandırıyor.

‘Auto King, sağladığı az maliyetle hem kullanıcılara hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor’

Auto King, sağladığı az maliyetle hem bireysel olarak kullanıcıların bütçelerine hem de ülke ekonomisi adına büyük katkılar sağlıyor. Auto King, bakım periyodu gelmiş araçların bakımlarını TSE belgeli güvenilir özel servislerinde uygun maliyetlerle garantili hizmet alımı ile gerçekleştiriyor. Kaporta ve dış aksamlarda oluşan hasarları da aynı şekilde güvenilir, doğru malzeme ve Avrupa standartlarında kabul görmüş boya ve sarf malzemeleriyle onarıyor.