Türkiye Sigorta depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Türkiye Sigorta, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depremleri nedeniyle başlattıkları destek çalışmalarına ilişkin bir bilgilendirme notu paylaşarak yaşanılan afet sonrası nakdi, ayni ve insani yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini açıkladı.

Türkiye, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta üst üste yaşan iki deprem felaketinin ardından deprem bölgelerine destek olmayı sürdürüyor. Sigorta şirketleri de bu büyük dayanışmada afetzedelere yardım sağlayabilmek için çalışmalar yürütüyor.

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik, Genel Müdür Atilla Benli liderliğinde depremin etkilediği şehirlere yardıma koştu. Türkiye Sigorta bu kapsamda bir bilgilendirme notu paylaştı. Söz konusu açıklamada, “Deprem felaketinin hemen ardından bölge saha ekiplerimiz ile Genel Müdürümüz, Teknik, Hasar, Bankasürans ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılarımız, Satış Kanalı Direktörlerimiz sahaya intikal ettiler.

Bölge halkımızın yaralarını birlikte sarmak, destekte bulunmak için sahadayız, her türlü ihtiyacınız için sizi dinlemeye ve desteğe hazırız.

Deprem bölgelerindeki kriz merkezlerimiz ile hızlı çözümler sunacak ve bu zor günleri dayanışma içinde birlikte aşacağız.” ifadelere yer verildi.