Atilla Benli: Afetzedelerimizin yanında ve her daim hizmetindeyiz

Türkiye Sigorta Genel Müdürü ve Türkiye Sigorta Birliği (TSB)  Başkanı Atilla Benli, yaraların bir nebze de olsa sarılması için deprem bölgesinde yardım çalışmalarına bizzat katılıyor. Benli, “Acımız çok büyük, can’larımızı maalesef yitirdik, kayıplarımız çok… Bu zorlu dönemde en iyi yaptığımız şeyi yapacak bir ve birlik olacağız. Kayıplarımızı millet olarak birlikte yerine koyacağız.”

Atilla Benli sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Benli’nin açıklamaları şöyle:

“Deprem felaketinin acısını, kayıplarını beraber aşmak için; ilk günden itibaren KIZILAY, AFAD, ilgili kamu kurumlarımız, acentelerimiz, iş ortaklarımız ve personelimiz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Depremin yaşandığı saat itibarıyla Kriz Yönetim Komite’mizi devreye alarak, ivedilikle harekete geçtik. Öncelikle şirketimizde görev yapan AFAD Gönüllüsü arkadaşlarımızın arama kurtarma çalışmalarına katılmaları için gerekli çalışmaları yaptık.

Eş zamanlı olarak afet bölgesinde görev yapan çalışma arkadaşlarımızla doğrudan iletişime geçerek afetten etkilenen bölgelerdeki çalışanlarımız, yakınları ve bölge halkı için ihtiyaçları tespit ettik, tedarik sürecimizi ivedilikle tamamlayarak, yardım ve destek tırlarımızı Adana’daki Kriz Masası ekiplerimizle bölgeye ulaştırdık.

Ayni ve nakdi desteklerimiz bu zor günleri aşacağımız süreç boyunca devam edecektir. Bölge ihtiyaçlarını yakından takip ediyor ve aksiyon alıyoruz, afetzedelerimizin yanında ve her daim hizmetindeyiz. Yaralarımızı birlikte sarmak ve yerinde tespit için ben ve genel müdür yardımcısı arkadaşlarım, teknik, hasar ve saha ekiplerimizle afet bölgesindeyiz.

İlk günden beri AFAD ve KIZILAY ile koordineli olarak yürüttüğümüz ayni yardım çalışmalarına her aşamada destek sunan çalışma arkadaşlarıma, nakdi destek çalışmalarımızda hep yanımızda olan Yönetim Kurulumuza, Türk devletleri ve yurtdışındaki pek çok ülkeden mesajlarıyla bize güç veren tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Acımız çok büyük, can’larımızı maalesef yitirdik, kayıplarımız çok… Bu zorlu dönemde en iyi yaptığımız şeyi yapacak bir ve birlik olacağız. Kayıplarımızı millet olarak birlikte yerine koyacağız.”