Maher Holding deprem bölgesine yardımlarını 30 milyon TL’ye çıkardı

Quick Sigorta, Corpus Sigorta ve Quick Finans’ın bünyesinde olduğu Maher Holding, depremzedelere yönelik yapmış olduğu yardımlarını 30 milyon liraya yükseltti.

Afetzedelere yardım için düzenlenen “Türkiye Tek Yürek” ortak yayınına bağlanan Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, toplam yardımlarını 30 milyon liraya çıkardıklarını açıkladı.

Ahmet Yaşar, “Tüm milletimizin başı sağ olsun. Bu zor günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz. Yaralarımızı birlikte saracağız. Biz sigortacıyız, kara gün dostuyuz. Bizim işimiz bu. Bu kötü günlerde sigorta sektörü tüm şirketleriyle depremzedelerin yanında oluyor. Biz de ilk günden itibaren sahadayız. AFAD başta olmak üzere, deprem bölgesindeki insanlarımız için, acentelerimiz için çaba sarf ediyoruz. Bu akşam yardımlarımızı 30 milyon liraya tamamlamak istiyoruz. Mahir Holding Sigorta Grubu şirketleri Quick Sigorta adına AFAD’a 2 milyon lira, Corpus Sigorta adına da Kızılay’a 1 milyon lira daha bağış yapmak istiyoruz. Yardımlarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.