Sigorta Acenteleri Derneği (SAB), Sağlık Komisyonu kurdu

Sigorta Acenteleri Derneği (SAB), sağlık branşında sigortalıların aleyhine olan durumların tespitini, tespit sonrası sorunların çözümü için önerileri oluşturmak ve/veya herhangi bir soruna bağlı olmaksızın sağlık sigorta branşının geliştirilmesi için projelerin oluşturulması amacı ile Sağlık Komisyonu’nu kurdu.

Sigorta Acenteleri Derneği tarafından yayınlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Değerli meslektaşlarımız,

Derneğimizin SAB Sağlık Komisyonu kurulmuştur. Komisyonumuz sahadan aldıkları verilerle sağlık branşında sigortalıların aleyhine olan durumların tespitini, tespit sonrası sorunların çözümü için önerileri oluşturmak ve/veya herhangi bir soruna bağlı olmaksızın sağlık sigorta branşının geliştirilmesi için projelerin oluşturulması amacını hedeflemektedir. Toplumumuzun daha sağlıklı poliçelere ulaşabilmesi ve meslektaşlarının daha kolay iş yaparak gelirlerini arttırmasını hedefleyen SAB Sağlık Komisyonu’nda işinden ve evinden fedakârlık edecek olan SAB Sağlık Komisyonu üyesi değerli meslektaşlarıma sizin nezdinizde peşinen teşekkür ediyorum.

SAB Sağlık Komisyonuna tespit ettiğiniz sorunları ve önerilerinizi [email protected] adresine mail göndererek katkı sağlayabilir; aşağıda iletişim bilgileri açık üyesi arkadaşlarıma ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarım sizlerle iletişim halinde olmaktan ve değerli tespit ve önerilerinizi SAB Sağlık Komisyonuna taşımaktan memnuniyet duyacaktır.”