Auto King Franchise bayi başvuruları başladı…

Oto bakım, mekanik ve onarım markası Auto King, IPSOS tarafından 2021 ve 2022 yıllarında yapılan araştırmaya göre Türkiye’de en çok bilinen özel servis olarak hizmet veriyor. Altısı İstanbul’da olmak üzere 47 ilde 57 servis noktasıyla hizmet veren Auto King, hasarlı bir parçayı değiştirmek yerine onarmak ve aracın orijinalliğini azami ölçüde koruma anlayışı üzerine kurulu franchise iş modeliyle hizmete başladığı ilk günden beri binlerce mutlu müşteriye ulaşarak sigorta sektörüne ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Otomotiv bakım ve onarım hizmetlerinde 20. yılını geride bırakan Türkiye’nin öncü markası Auto King, Türkiye’nin her ilinde otomotiv ve hafif ticari grubu için satış sonrası Mini Onarım, Hasar Onarım, Mekanik ve Periyodik Bakım, Oto Bakım ve Koruma Hizmetleri, Mobil Parça Onarım alanında müşterilerinin ihtiyaçlarının her aşamasını karşılayan bayileri ile hizmet veriyor. Yeni bayilikler vermeye hazırlanan Auto King, franchise bayilere kazandırdığı avantajlarla ön plana çıkıyor.

Sektöründe öncü birçok sigorta şirketi ile anlaşma ve çeşitli program destekleri

Türkiye’nin her yerindeki bayileriyle kesintisiz bakım ve onarım hizmeti veren Auto King, 11 sigorta şirketinin mini onarım poliçesinde yer alıyor. Hasar onarım alanında sektörde bilinen ve güvenilir birçok sigorta şirketi ile anlaşması bulunan Auto King, bu sigorta iş birliklerini her geçen gün artırmaya devam ediyor.  Franchise bayilerine sunulan avantajlar arasında ‘IT yazılım desteği, Auto King Akademi’de eğitim desteği, reklam pazarlama faaliyetleri, yedek parça program desteği, oto bakım ürünleri (perakende satışa yönelik), kurumsal iş birlikleri, sigorta ve kurum operasyon desteği ve bayi geliştirme desteği’ bulunuyor.

Öncelikli iller var

Auto King’in öncelikli franchise bayi arayışı içinde olduğu iller; Aksaray, Kütahya, Kastamonu, Kırşehir-Nevşehir Yalova, Kırıkkale, Sinop, Adıyaman, Artvin ve Kars olarak öne çıkıyor. Auto King’in bayi adaylarından talepleri ise; bayilik için lisans bedeli şehirdeki araç sayısı, poliçe sayısı ve kapasite oranına göre hesaplanıyor ve 10 bin dolar ile 50 bin dolar arasında değişiyor. Auto King servislerinde aylık yapılan işçilik ve yedek parça kârı üzerinden belirli bir royalty bedeli alınıyor. Bunun dışında reklam ve pazarlama faaliyetleri için sabit bir reklam gideri kesintileri yapılıyor. Bayileriyle güçlenerek sunulan bakım ve onarım hizmetini yaymaya devam etmeyi amaçlayan Auto King, yeni bayiliklerin açılışını heyecanla bekliyor.

Başvurular internet üzerinden gerçekleştirilecek

Auto King Franchise bayisi olmak için; en az 900 m2 kapalı, 500 m2 açık fiziki alana sahip olunması gerekiyor. Auto King bayisi olabilmek için; iş yeri paket sigortasına, müşterilerin tesise geldiklerinde araçlarını rahatça park edebilecekleri bir alana; müşterilerin karşılanacağı bir müşteri kabul alanına; müşterilerin araçlarını teslim etmeye veya teslim almaya geldiklerinde rahatça bekleyecek müşteri bekleme alanına; müşterilerin tesise geldiklerinde kullanabilecekleri tuvaletlere; TSE 13168 belgesine veya bu belgeyi almayı sağlayacak ekipman ve tesise sahip olunması gerekiyor. Ayrıca başvuruya konu olan tesis, çalışma ruhsatına, güvenlik sistemine, minimum bir adet boya fırını, bir boya hazırlama ünitesi ve iki adet mekanik lifte ve tamiratlar için kullanılan ekipmanlara ait kalibrasyon veya bakımlarının yapıldığını gösteren belgeleri bulunan bayi adayları Auto King web sitesini ziyaret ederek bayilik başvuru formunu doldurabilir veya [email protected] adresine taleplerini iletebilirler.