EKO-LOJİK- Gençlere yaşanabilir bir dünya bırakmak

Sigorta Dünyası’nın eko-lojik eki iklim değişikliği ve sürdürülebilirliğe ışık tutmaya devam ediyor. Dünyaya olan sorumluluğundan dolayı çevre duyarlığı konusunda farkındalık yaratmayı yayın ilkeleri arasında gören Sigorta Dünyası, 2021 Ekim sayısından itibaren ekolojik sayfalarını eko-lojik ekine dönüştürdü. Sigorta sektöründe ilk olan ve geri dönüşümlü kağıda basılan çevre, sürdürülebilirlik ve iklim ekinde her ay yurtta ve dünyada gerçekleşen çevre olaylarının yanı sıra, iş dünyası ve sigortacılıktaki iklim değişikliği ve sürdürülebilirlikle ilgili gelişme ve açıklamalar ele alınıyor.

Sigorta Dünyası’nın bugün yayınlanan 738’inci sayısıyla birlikte okurlarına ulaşan eko-lojik‘in 14’üncü sayısında, Mısır’da düzenlenmekte olan COP27 iklim zirvesiyle ilgili manşet haberimizin yanı sıra AXA Sigorta ve Anadolu Hayat Emeklilik’in iklim değişikliğiyle ilgili etkinliklerini okuyabilirsiniz.




15 yaşındaki iklim aktivisti Atlas Sarrafoğlu’nun “Bize yaşanabilir bir dünya bırakın” başlığıyla duyurduğumuz çağrısının haberini de genç kuşaklara olan sorumluluğumuzun gereği olarak eko-lojik‘te okurlarımızla paylaştık.