TSB ile Twiser ile performansını artıracak…

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), dinamik ve iddialı bir SaaS (bulut ortamına dayalı bir yazılım sağlama modeli) ve OKR (performans yönetimi) şirketi olan Twiser ile iş birliğine gitti. TSB işbirliği ile çalışma performansını daha da yukarılara taşımak istiyor.

Twiser’den sosyal medyada konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “Türkiye Sigorta Birliği (TSB), sigorta ve emeklilik sektörünün tüm bölümlerinden yararlanan ve teşvik eden, bilgi paylaşımını teşvik eden, sektörün etki alanını genişleten ve sağlıklı bir rekabet ortamını teşvik eden lider bir kuruluştur. Türkiye Sigorta Birliği şimdi de başarı hikayesini Twiser ile sürdürüyor. Sizinle işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Twiser ailesine hoş geldiniz!” ifadelerine yer verildi.

Twiser’in web sitesinde kendileri hakkında yapılan tanıtımda, “Misyonumuz, herkesi önemli kılan bir çalışma kültürü yaratmaktır.” ifadelerine yer verilerek şu detaylar paylaşılıyor:

“Dünyanın her yerindeki şirketlerin, hem yöneticilerin hem de çalışanların daha mutlu, daha üretken olduğu, iletişim eksikliğinin olmadığı, ortak hedeflere uyumlu olduğu ve strateji yürütmeyi geliştirmek için insanlar aracılığıyla performans yönetimini dönüştürdüğü özel bir çalışma ortamı oluşturmasına yardımcı oluyoruz.

İnsanların gizli potansiyellerini ortaya çıkararak yaptıkları işteki gerçek değeri görmelerini sağlıyoruz. Benzersiz yaklaşımımız, yenilikçi platformumuz ve güçlü ekip uzmanlığımızla müşterilerimizin beklentilerine ve ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyan “en uygun OKR çözümünü” bulmalarına olanak tanır. İnsan odaklı performans yönetim sistemimiz esnektir ve şirket stratejilerine ve çalışma ortamındaki değişen koşullara kolayca uyarlanabilir, bu da onu son derece kullanışlı ve kullanıcı dostu kılar.

Twiser, Tak ve Çalıştır Teknoloji Merkezi tarafından desteklenen ve 25 ülkede 12 sektörde faaliyet gösteren kuruluşların güvendiği dinamik ve iddialı bir SaaS (bulut ortamına dayalı bir yazılım sağlama modeli) şirketidir. Amaç birliği ve başarma arzusundan ilham alındığında her çalışanın benzersiz olduğuna ve her ekibin yenilmez olduğuna inanıyoruz.”