AXA Sigorta’dan Uluslararası İzmir U12 Cup’a destek

AXA Sigorta “Değerler Ortağı” olarak gördüğü ve sigorta sponsoru olduğu Altınordu Futbol Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası U12 İzmir Cup’a sponsor oldu. 7-8-9 Nisan tarihlerinde Altınordu İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde gerçekleşen etkinliğe; 20 ülkeden 72 takım ve 500’den fazla genç sporcu katıldı.

AXA Sigorta, “insanlığın gelişimi adına insanlar için değerli olanı korumak” amacıyla sporun gelişimini desteklemeye devam ediyor. “Değerler Ortağı” olarak nitelendirdiği Altınordu Futbol Kulübü’nün “Dünya İzmir’de buluşuyor” sloganı ile düzenlediği U12 İzmir Cup’a sponsor olan AXA Sigorta, turnuvaya katılan çocuklar ile bir araya gelerek heyecanlarına ortak oldu. Çocuklarla röportajlar da gerçekleştiren şirket, bu eğlenceli anların yer aldığı bir video da yayınladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği U12 Cup’ta, Türk takımlarının da arasında olduğu dünyaca ünlü kulüplerin 12 yaş altı sporcularından oluşan birçok takım İzmir’de buluştu. Katılımcıların geleceğin yıldız adaylarını herkesten önce görme fırsatı bulduğu U12 Cup heyecan dolu karşılaşmalara sahne oldu. 12 yaş altı yetenekli çocukların keşfedilmesine ve kariyerlerinde büyük bir adım atmalarını sağlamalarına imkân veren önemli turnuvada Almanya takımı Bayern Münih, Belçika temsilcisi Club Brugge’ü 2-0 yenerek kupanın sahibi oldu.

 

İzmir U12 Cup’a Türkiye’den ve yurt dışından katılan genç yeteneklerin heyecan ve mücadele dolu anlarının yer aldığı videoyu şu linkten izleyebilirsiniz: https://youtu.be/QOZZI7yz3Ug