İTO Sigortacılık Meslek Komitesi’nden Sigorta Haftası’na özel etkinlik

İTO Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı ve  TOBB SAİK Başkan Yardımcısı Özgür Yılmaz, bu yıl eylül ayının son haftasında kutlanacak olan Sigorta Haftası’na yönelik etkinlik programını paylaştı.

Özgür Yılmaz sosyal medyada yaptığı paylaşımda,  bu yıl 25 Eylül 2023 – 01 Ekim 2023 tarihleri Sigorta Haftası olarak ilan edildiğini hatırlatarak,  “Sigortacılık Bilgilendirme ve Tanıtım Stratejisi” kapsamında anılan tarihlerde sigorta bilincinin artırılmasına yönelik ülke genelinde çeşitli etkinlikler düzenleneceğinin altını çizdi.

Yılmaz,  Eylül ayının son haftası 12.si düzenlenecek olan sigorta haftası kapsamında, İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi olarak, 26 Eylül 2023 Salı günü SEDDK, SAİK, SEİK, DASK, TSB, Sigorta şirketleri, Eksperler, Acenteler ve meslektaşlarımızın davetli olacağı Sigorta Haftası kutlama programımız için 26 Eylül 2023 Salı günü 18:00’de Cemile Sultan Korusunda Sigortacılık Haftası kutlama toplantısı düzenleyeceklerini belirtti.

Yılmaz,  kutlama toplantısına  başta SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu’nun ve  diğer kamu kurumu ve kuruluşlardan yetkililerin iştirakiyle gerçekleşeceğinin altını çizdi.

Tarih : 26 Eylül 2023, Salı
Saat : 18.00 – 21:00
Yer : Cemile Sultan Korusu / Koru Havuz Restoran
Adres: Kandilli Mah. Ömürtepe Yokuşu Sok. No: 6 Üsküdar / İSTANBUL

Not: Kokteyli toplantıya katılacak olan üyelerin 15.09.2023 tarihine kadar [email protected] adresine e-posta göndermeleri gerekiyor.