Hepiyi Sigorta’dan Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında Anıtkabir ziyareti

Hepiyi Sigorta, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında Doğan Holding tarafından düzenlenen özel bir organizasyon ile Anıtkabir’i ziyaret etti. Şirket, ziyaretin ardından Ankara’daki yeni afet yönetim merkezinin de açılışını gerçekleştirdi.

Hepiyi Sigorta çalışanları, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında Doğan Holding’in düzenlediği özel bir organizasyon ile Anıtkabir’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Doğan Holding bünyesindeki tüm şirketlerin katıldığı etkinlikte, Aslanlı Yol yürüyüşlerini takiben Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün anıt kabrine karanfil bırakıldı. Ziyaret, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğan Faralyalı’nın mozoleye çelenk bırakması ve Anıtkabir Özel Defteri’ne yazı yazması ile sona erdi.

Yeni afet yönetim merkezi Ankara’da açıldı

Hepiyi Sigorta, Anıtkabir ziyaretinin ardından, Ankara’daki yeni afet yönetim merkezinin açılışını da gerçekleştirdi. Olası İstanbul depremi sonrası kriz yönetimini koordine edebilmek, hasar süreçlerini etkin bir şekilde yöneterek müşterilere ve acentelere kesintisiz hizmet sunabilmek amacıyla açılan ofis, Hepiyi Sigorta’nın kapsamlı afet stratejisinin bir parçası olarak hayata geçirildi.