SAB’dan acentelere kurumsal mail adrese geçişte destek…

SAB Sigorta Acenteleri Derneği,  “Acentelerin Kurumsal Uzantılı E-Posta Adreslerinin Kullanımına Yönelik Destek Projesi’ başlattığını duyurdu. SAB, Sigorta Acenteleri için kurumsal e-posta uzantısı kullanımı zorunluluğu getirildiğini hatırlatarak, bu konuda acentelerin işlemlerini hızlandıracak ve maliyetini düşürecek projeyi başlatma kararı aldıklarını bildirdi.

 

SAB Sigorta Acenteleri Derneği konuya ilişkin sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Meslektaşlarımız;

Sigorta sektöründe dijital dönüşüm kapsamında, Sigortacılık Verilerinin Genel Veri Tabanına Kayıtlanmasına İlişkin Genelge (2023/24) ile Sigorta Acenteleri için kurumsal e-posta uzantısı kullanımı zorunluluğu getirilmiştir.

SEDDK nın iş bu genelge ile sigorta acentelerinin SBM ve TRAMER işlemlerini yapabilmesi için kullanıcı maili olarak @…..sigorta.com veya com.tr uzantılı kurumsal mail kullanma zorunluluğu getirilmiştir. Acentelerimize hem zaman kaybına hem de ek maddi külfet getirecek olan bu durumdan meslektaşlarımızın asgari zarar görmesini sağlayabilmek adına SAB Sigorta Acenteleri Derneği olarak MedyaFi Dijital Tasarım ve Yazılım Ajansı ile bir araya gelerek, “Acentelerin Kurumsal Uzantılı E-Posta Adreslerinin Kullanımına Yönelik Destek Projesi’ni başlatma kararı aldık. Her zaman meslektaşının yanında olan SAB Sigorta Acenteleri Derneği olarak meslektaşlarımızın işlemlerini hızlandıracak ve maliyetini düşürecek projemizi sunmaktan mutluluk duyarız.

Projenin Amacı:

Bu özel proje ile hem Sigortacılık Verilerinin Genel Veri Tabanına Kayıtlanmasına İlişkin Genelge (2023/24) ile Sigorta Acenteleri için kurumsal e-posta uzantısı kullanımının zorunluluğunu yerine kolayca getirilmesini hem de sigorta acentelerine maliyetleri düşürmeyi hedefliyoruz. Ayrıca MedyaFi ile yapılan özel anlaşmamız gereği arzu eden acenteler MedyaFi’nin web sitesi hizmetlerinden ve dijital dönüşüm paketlerinden de çok özel fiyatlarla faydalanabilecektir.

Nasıl Faydalanabilirsiniz?

Destek programından faydalanmak isteyen meslektaşlarımız https://lnkd.in/dCFXS3Wk sayfasında yer alan başvuru formunu doldurabilirler.

Ayrıca MedyaFi’nin https://medyafi.com/ sayfasından da başvuru yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,
SAB Sigorta Acenteleri Derneği”