Hasar ve müşteri memnuniyetinde son trendler Londra’da keşfedilecek 

Insurance Nexus, Avrupa çapında 250 üst düzey hasar yöneticisinin katılacağı bir hasar konferansı düzenliyor. 29-30 Ekim’de Park Plaza Victoria/Londra’da yapılacak konferansla ilgili bilgi veren proje direktörü Graham Proud, “Yeni dönemde müşterinin yüksek seviyedeki beklentilerini karşılamak için teknolojinin hasar hizmetinde sunduğu potansiyeli fark etmenin tam zamanı” dedi ve Avrupa’nın en büyük hasar konferansı olacak “Connected Claims Europe”un bu alanda çalışanlara ufuk açacağını ifade etti.  

Proud konferansla ilgili şunları söyledi: “Verinin doğru ve akılcı yönlendirmesiyle, sigortacılar müşteriye daha iyi hizmet vermek ve rekabette öne geçmek için daha donanımlı hale gelebilirler. Otomasyon, mobil müşteri iletişimi metotları ve yapay zekanın dikkatli entegrasyonuyla hasar süreci sürekli daha iyiye doğru ilerleyecek. “Connected Claims Europe” müşterilerin son geribildirimleriyle hasar sürecindeki teknolojik inovasyonu birleştiren tek etkinlik. Sigortacıların başarı hikayeleriyle birlikte hasar yönetiminde fark yaratacak yöntemler bu toplantıda keşfedilecek. Ayrıca, teknolojik devrimin bir sonraki adımı için özel bilgiler de sunulacak. Hasar yöneticileri, inovatif çalışma örneklerinden ilham alacakları bu konferansa katılarak fark yaratan bir vizyonla müşteri memnuniyetini geliştirecekler.”  

İlgili konferans için Sigorta Dünyası, 200 £ indirim sağlıyor. http://events.insurancenexus.com/connectedclaimseurope/ sitesinden giriş yapıldığında CC200SD koduyla indirimden faydalanılabiliyor.   

Graham Proud | Project Direkötrü 

Tel: +44(0)20 7375 7221 

[email protected]